Слідчі Нацполіції скерували до суду обвинувальний акт щодо 56-річної жінки-водія, через яку в Луцьку в травні 2017 року загинув 33-річний мотоцикліст. Їй загрожує позбавлення волі до 8 років.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, аварія сталася 15 травня 2017 року  в Луцьку на вулиці Львівській поблизу автостанції №2.  Жінка-водій, керуючи автомобілем, порушила Правила дорожнього руху, не пропустила мотоцикліста та допустила зіткнення з мотоциклом під керуванням 33-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП чоловік помер від отриманих травм. Наразі доказова база щодо вини водійки зібрана в повному обсязі та обвинувальний акт скеровано до суду.

У ході досудового розслідування поліцейські провели низку слідчих дій та зібрали доказову базу щодо вини жінки-водія у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

Наразі слідчі Нацполіції за погодженням Офісу Генерального прокурора України скерували до суду обвинувальний акт щодо 56-річної фігурантки. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Внаслідок аварії загинув байкера Роман Кушнір. Його товариш Леонід, який їхав позаду на мотоциклі, у травні 2017 року розповідав:

«Я був очевидцем тієї страшної ДТП, я якраз їхав за Романом і все бачив на власні очі. Рухалися ми не з великою швидкістю, а із повороту жінка різко вивернула кермо та вилетіла автівкою просто перед нами, відповідно, перекрила йому дорогу й не залишила жодного вибору. Так усе й відбулося… Мотоцикл накрив Романа, стан у нього був дуже важким. Мені більше пощастило, я їхав позаду метрів за 20, тому мав можливість загальмувати».