Відомий український журналіст, фотограф та мандрівник, автор відомої передачі «Світ навиворіт» Дмитро Комаров нещодавно завітав на Волинь для зйомок нової програми.

Враженнями про поїздку він поділився на своїй сторінці в інстаграмі.

Відомо, що мандрівник був у Сваловичах, Шацьку, Маневичах, адже зараз телеведучий працює над другим сезоном нового тревел-шоу про мандри Україною.

Свіжі еко-продукти. Ідеальна екологія. Фантастично красиві, дивовижні, цікаві місця. Єдиний мінус – в лісі комарі і ґедзі. Це можна вирішити за допомогою репеленту і москітної сітки на капелюсі. Інше – суцільні плюси. Все це – українське Полісся. Волинь, – поділився Комаров враженнями від перебування на Волині.

Окрім того, відомий мандрівник порадив усім купувати чорницю, але передусім не в магазинах, а просто в людей, які її збирають.

Початок сезону. Чорниця, особливо з Волині, зараз – найсвіжіша, смачна, прямо з лісу. Жінки вручну збирають до 20-30 літрів в день. Купуючи літр чорниць, ви дуже допомагаєте людям. Все, що вони зароблять за найближчий місяць на чорниці, а пізніше на журавлині – основний заробіток для багатьох на весь рік... На жаль, але це просто факт і реальність, – констатував Комаров.

Також він виклав фото, де позує на фоні легендарного автомобіля ЛуАЗ, що відомий як «Волинянка».