У понеділок, 12 липня, близько 20-ї години у селі Видерта Камінь-Каширського району 22-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Shineray напідпитку, здійснив наїзд на 11-річну дівчину, яка йшла по узбіччі.

Дівчина отримала тілесні ушкодження, її ушпиталили до лікарні, повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Зі слів очевидців, водій перебував за кермом двоколісного напідпитку, він також травмувався. В лікарні у чоловіка відібрали біологічні зразки для з’ясування стану алкогольного сп’яніння.

Дитину спершу доставили у райлікарню, звідти, у важкому стані, перевели в обласну дитячу, розповіла Суспільному головна лікарка Камінь-Каширської районної лікарні Людмила Потягайло.

Стан дитини – важкий.

«Нині вона перебуває у реанімації. Множинні переломи кісток кінцівок, забій грудної клітини, черевної порожнини, закрита черепно-мозкова травма», – розповів медичний директор з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Наразі школярку готують до планових операцій.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження – за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.