У середу, 14 липня, вранці на приватне деревообробне підприємство «Верба-ВВ», яке розташоване у Ковельському районі, знову приїхали з обшуками правоохоронці.

Про це написав лісопереробник з Ковеля Олександр Місюра на своїй сторінці у фейсбуці.

«Коли критикуєш багатомільярдні «схеми» лісового господарства, недоліки і тотальну корупцію – чекай, що «система» почне не виправлятися, а пресувати тебе, вимагаючи закрити рота!» – пише Місюра.

За його словами, це уже не перший «наїзд» правоохоронців на фірму за останній час.

«Шукають незаконну деревину, яку вкотре не змогли знайти уже 150 разів? Чи якісь протиправні оборудки, яких в принципі бути не може? Хтозна… Чи не головне для поліції – зробити граційні фото і розтиражувати в ЗМІ? Прозвітувати про браву «боротьбу» зі злочинністю? Такі керівники силовиків, які виконують замовлення, «кошмарять» бізнес – обов’язково мають понести відповідальність за зловживання владою. Оцініть, будь ласка, скільки людських ресурсів витрачається на чергову організовану молотьбу доброчесного бізнесу. Це ж ціле медійне шоу!» – пише Олександр Місюра.

Він заявляє, що усі попередні обшуки визнані протиправними, а вилучене майно повернули за рішенням судів. Більше того, розглядається питання про компенсацію збитків у розмірі пів мільйона гривень.