У Луцьку парубок позрізав металеві предмети, які стирчали на стежці поблизу мосту на вулиці Шевченка. Каже, десь вичитав у пабліках, що люди на штирях, що стирчать із землі, взуття рвуть вже багато років, тож вирішив самотужки усунути проблему.

Про це в групі «Теревеньки про Луцьк» у фейсбуці написав користувач під нікнеймом Volodar Afon.

«Іду я з моста на Шевченка до «Нової лінії» і зустрічаю на стежці парубка із маленькою акумуляторною «бжикалкою», щось там собі робить та й робить на тій стежині. Я вже його пройшов, а тоді думаю – СТОП! Треба спитати, що він такого робить, бо чуйка мені підказувала, що він займається благоустроєм Суспільного Простору і притому не схоже, що є працівником комуналки... В такім разі він гідний віддяки, подумав я! І знаєте, він справді ніякий не комунальник, він там навіть не живе близько. Колись тільки жив і, каже, учора десь вичитав у пабліках, що люди на штирях, що стирчать із землі взуття рвуть вже багато років, а хтось шину порвав... То він узяв свій інструмент і пішов зрізати ті стирчалки, ще молота взяв, аби збити гострі камені... Коротше, коли я проходив то він уже закінчував роботу і збирався йти», – пише лучанин.

Звуть хлопця Назар

«Ці всі «незаконні» стежки комунальникам до одного місця, вони ніколи там не зроблять благоустрій, де людям треба, але їм не треба. Ми у свої 20+ з друзями теж іноді щось лагодили в місті. Добре, що такі хлопці досі ще десь беруться, близька тема, отаке діло! Повага Назарові!» – закінчує допис автор.