У Луцьку відбуваються триденні антитерористичні навчання, які проводить Служба безпеки у Волинській області. До навчань долучили поліціянтів, нацгвардійців та рятувальників.

Навчання розпочалися у середу та триватимуть до 16 липня,  – пише ІА Волинські новини.

Сьогодні силовики проводять заходи у центрі Луцька. Зокрема, зі слів очевидців, правоохоронці перекрили рух авто біля ЦУМа та огородили територію спеціальною стрічкою. Перехожих та зівак просять не скупчуватися та проходити далі.

Антитерористичні навчання проводить Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Волинській області.

Також повідомляється, що під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху та огляд транспортних засобів, перевірка документів, що посвідчують особу.

СБУ закликає гостей і мешканців міста зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців.

Громадян просять дотримуватися правил особистої безпеки та у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» УСБУ у Волинській області (0332)24-40-25, 0977911911, або телефонувати на лінію «102».