У понеділок, 19 липня, на трасі Ковель – Любомль трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

На дорозі – виїзді з міста Ковеля зіткнулися два автомобілі: Dacia Sandero та Dacia Logan.

Від удару транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень. Наприклад, у одного авто повністю зім’ята задня частина.

На місці працювала патрульна поліція.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», відомостей про потерпілих немає, адже на місце пригоди «швидку» не викликали.

Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Волинської області, Dacia Logan не дотримався безпечної дистанції та не обрав безпечної швидкості, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем Dacia Sandero, який, своєю чергою, рухався заднім ходом. Також останній автомобіль пошкодив дорожній знак «Об’їзд перешкоди». На щастя, в аварії немає травмованих.

На водія Dacia Logan патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

На водія Dacia Sandero скали адмінматеріали за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 2 ст. 139 (пошкодження дорожніх споруд) КУпАП.