Після третьої невдалої спроби виходу у Прем’єр-лігу футбольний клуб «Волинь», який зараз виступає в Першій лізі, міг припинити існування.

Про це пише «Чемпіон».

«Три сезони поспіль клуб ставив завдання підвищення в класі і платив гравцям на рівні добротних команд середини таблиці прем'єр-ліги, – розповів «Чемпіону» наймолодший український футбольний агент Олег Авдиш. – Але після чергового фіаско керівництво клубу задумалося про доцільність дотацій на розвиток професійного футболу. Менеджменту було запропоновано 2 варіанти: почати процес розформування команди або максимально оптимізувати витрати, позбувшись дорогих футболістів, скоротивши більшу частину співробітників, максимально зменшити витрати на дитячо-юнацький футбол. У підсумку клуб буде грати в першому дивізіоні силами власних вихованців під керівництвом екстренера «Волині-2» Альберта Шахова».

За інформацією агента, зарплати в клубі будуть настільки скромними, що футболісти із запитом на заробітну плату в розмірі 1 тисяча доларів – непідйомно дорогі для «хрестоносців».

«Мої джерела в клубі повідомляють, що зараз йде активний пошук додаткових джерел фінансування, але навіть в разі успішних переговорів – річна трансферна кампанія провалена, і посилитися команда зможе лише взимку», – додав Авдиш.