У середу, 21 липня, під час засідання виконавчого комітету у місті Луцьк прийняли рішення запустити новий автобус №30, який курсуватиме від села Богушівка до кільця на вулиці Дубнівській.

Про це інформує луцька міська рада.

Керівник відділу транспорту міської ради Віктор Главічка розповів, що договір облдержадміністрації із попереднім перевізником, який їздив до Богушівки, закінчився. Тому є нагальна потреба у транспортному сполученні Луцька із цим селом, а також наявні деякі незручності із поїздом до вулиці Дубнівської. Тож є потреба у впровадженні нового маршруту.

Віктор Главічка додав, що вже є перевізник, який виявив бажання їздити на цьому маршруті. Найближчим часом він встановить обладнання і буде здійснювати перевезення.

На маршруті курсуватимуть шість автобусів. Розрахунковий інтервал руху – 15 хвилин.

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль та на вул. Дубнівській).