У п'ятницю, вночі 23 липня, у Луцькому районі оперативники виявили чоловіка з психотропами.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Волинській області.

Підозрілу особу у селі Прилуцьке помітили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Луцького РУП та патрульними поліціянтами.

21-річний мешканець Кіровоградської області мав при собі декілька пакетиків із психотропною речовиною PVP-Альфа, 45 зіп-пакетів, саморобні пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги.

Слідчі Луцького районного управління поліції все це вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Вартість вилученої речовини за цінами «чорного ринку» становить близько 5 000 гривень.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Також перевіряється інформація щодо причетності правопорушника до збуту наркотиків та психотропів.

Слідчі дії тривають.