Патрульна поліція Волинської області продовжує вживати заходи з метою виявлення кримінальних та адміністративних правопорушень у сфері громадського порядку.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Так, у середу, 21 липня, близько 10-ї години ранку, патрульні роти тактико-оперативного реагування на вулиці Фабричній, що у місті Ковелі, помітили чоловіка, який, побачивши поліціянтів намагався уникнути зустрічі.

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» інспектори застосували до нього превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої в чоловіка виявили скляну місткість з білою порошкоподібною речовиною невідомого походження, ззовні схожою на наркотичну.

Друга подія трапилася теж у місті Ковелі. У четвер, 22 липня, близько 19-ї години, ТОРівці на вулиці Варшавській, помітили велосипедиста, який, побачивши поліціянтів, почав оглядатися та направився в напрямок лісу. Інспектори зупинили чоловіка та здійснили превентивний захід поверхневу перевірку. У останнього виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

А у п'ятницю, 23 липня, вночі екіпаж патрульних спільно з працівниками кримінальної поліції Луцького районного управління поліції на вулиці Ківерцівській під час поверхневої перевірки, виявили у 20-річного чоловіка декілька поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну речовину, прилад для вживання наркотичних речовин та зважувальні ваги.

У всіх випадках патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила, ймовірно, наркотики для проведення експертних досліджень.