За добу підрозділи головного управління ДСНС України у Волинській області здійснили 50 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань.

Про це повідомляє пресслужба волинських рятувальників. 

Так, у понеділок, 26 липня о 05:22 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу трактора в селі Довгів Мар’янівської СГ Луцького району.

Вогнеборці 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів Головного управління ДСНС України у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони с. Мар’янівка о 05:42 локалізували та о 05:50 ліквідували загорання.

Вогнем знищено моторний відсік трактора, кабіна, салон, колеса.

Ймовірна причина пожежі встановлюється.

 О 09:16 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу цегляної господарської будівлі на вул. Ватутіна м. Рожище Луцького району.

До місця виклику прибули рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Дубище та місцева пожежна команда с. Копачівка.

Пожежу локалізовано о 09:34 та ліквідовано о 09:42.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку.

Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

 О 16:17 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу металевого причепа до автомобіля на трасі Київ-Ковель-Ягодин, що біля с. Кам’януха Маневицької СГ Камінь-Каширського району.

На гасіння пожежі прибули рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі ГУ ДСНС у Волинській області.

Пожежу локалізували о 16:34 та о 16:50 ліквідували.

Вогнем знищено 3 т. соломи в тюках, 1 колесо до причепа, підлога в причепі на площі 3,6 м2.

Ймовірна причина пожежі – несправність гальмівної системи причепа.

 О 17:29 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу соломи в селі Шахтарське Поромівської СГ Володимир-Волинського району.

На місце події прибули бійці 5-ї ДПРЧ м. Нововолинськ ГУ ДСНС у Волинській області. Зусиллями рятувальників о 17:56 пожежу локалізували о 18:00 ліквідували.

Вогнем знищено 1 т. соломи та пошкоджено 2 т соломи.

Ймовірна причина пожежі – пустощі дітей з вогнем.