Маневицький лісгосп купив пікап «Ford Ranger» за 1,3 мільйона гривень. Його планують використовувати для охорони та патрулювання лісів.

Відповідну угоду розмістили 21 липня у системі публічних закупівель «Prozorro», повідомляє «Сила правди».

Державне підприємство «Маневицьке лісове господарство» придбало автомобіль «Ford Ranger Wildtrak» 2020-го року випуску у ТОВ «Альфа Моторс Груп». Машина обійшлась лісівникам в 1,33 млн грн. Гарантія на автомобіль складає 36 місяців без обмеження кілометрів пробігу. За інформацією сайту офіційного дилера авто, до комплектації «Ford Ranger Wildtrak» входить двозонний клімат-контроль, електричний підсилювач керма, камера заднього виду, допоміжна система уникнення зіткнень тощо.

Як розповіли у Маневицькому лісгоспі, автомобіль планують використовувати для забезпечення охорони лісових масивів від самовільних рубок та пожеж, інших виробничих функцій тощо. Раніше це ж лісове господарство уже придбало один автомобіль для патрулювання лісів. «Renault Duster Ultramarine» обійшовся лісівникам у 610 тис. грн.

Як розповіли у Маневицькому лісгоспі, придбання другого автомобіля було необхідним, оскільки працівникам доводиться обстежувати чималу територію. До слова, за даними Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, загальна площа Маневицького лісгоспу складає 52 540 га.

За інформацією аналітичної системи «YouControl», загалом ДП «Маневицьке лісове господарство» має у власності 25 автомобілів. Серед новіших моделей «Ford Ranger» 2017-го р.в., «Renault Duster» 2016-го р.в., «Lada» 2016-го р.в. та «Hyundai Elantra» 2014-го року випуску.

ТОВ «Альфа Моторс Груп» зареєстроване 27 жовтня 2011-го року у Житомирі на просп. Незалежності, 168А. Основана діяльність підприємства – торгівля автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Власницями та засновницями компанії є Світлана Присяжнюк та Катерина Машковська. Її керівник – Сергій Машковський. Він родом з Волині, а у 2014-2016 рр. очолював Житомирську обласну державну адміністрацію.

Фото ілюстративне