У Ковелі з незаконного обігу вилучено фальсифіковані цигарки і горілку орієнтовною вартістю 750 тис. грн.

Про це інформує ДФС у Волинській області.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спільно з працівниками УСБУ у Волинській області під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури викрили місця незаконного зберігання та реалізації фальсифікованих тютюнових виробів у м. Ковелі.

В ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України проведено низку санкціонованих обшуків у місті Ковелі.

В результаті вилучено з незаконного обігу близько 15 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та понад 100 літрів спирту.

Крім того, під час проведення обшуків було вилучено значну суму грошових коштів, отриманих від незаконної діяльності, та чорнові записи щодо обсягів незаконної реалізації фальсифікату.

За результатами проведення процесуальних дій з незаконного обігу вилучено фальсифіковану підакцизну продукцію орієнтовною вартістю 750 тис. грн.

У зазначеному кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності.