За паркування в зеленій зоні поблизу Теремнівських ставків власники автомобілів сплатять штрафи від 170 до 340 гривень.

Про це в коментарі кореспонденту ГІТу повідомив заступник директора департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Роман Кулик.

Нагадаємо, на прибережній зоні Теремнівських ставків, що в Луцьку, у неділю, 4 липня, водії автівок понівечили траву.

«У неділю, 4 липня, близько 10-ї години на« гарячу лінію» Луцької міської ради почали надходити звернення стосовно масового порушення правил дорожнього руху, а саме паркування на зеленій зоні біля Теремнівських ставків. Після чого у вказане місце були направлені працівники департаменту муніципальної варти, які виявили велику кількість автомобілів на зеленій зоні біля Теремнівських ставків. У результаті було винесено 45 повідомлень про постанову на водіїв-порушників, які залишили свої автомобілі на цій зеленій зоні. Штраф за таке правопорушення становить 340 гривень. А з врахуванням пільгового періоду, який діє протягом 10 банківських днів, – це 170 гривень. У зв’язку з тим, що в цей день була дощова погода, автомобілі, які заїжджали у вказане місце, суттєво пошкодили зелене покриття», – розповів Роман Кулик.

За повідомлення очевидців, у цей день у Теремнівських ставках проводила обряд водного хрещення одна з релігійних громад.