У неділю, 1 серпня, під час вимірювання дотримання швидкісного режиму на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне, с. Струмівка, патрульні зупинили керманича Volkswagen Golf, який керував у населеному пункті зі швидкістю 89 км/год, при цьому користувався засобами зв'язку під час руху та не був пристебнутий ременем безпеки.

Про це інформує патрульна поліція Волинської області.

Керманич, який перевищував швидкість, отримав від патрульних 7 адмінматеріалів за скоєні порушення

Під час спілкування з чоловіком, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці події. Результат – 1,81 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму. Однак з результатом не погодився і відмовився пройти огляд у медичному закладі.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні), ч. 2 ст. 122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без поліса обов’язкового страхування) та. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.