Студентка Луцького кооперативного фахового коледжу, яка жорстоко побила неповнолітню та скоїла дві крадіжки, отримала чотири роки позбавлення волі. Але Луцький міськрайонний суд, врахувавши, що жінка сама виховує маленьку дитину, замінив ув’язнення іспитовим терміном.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Як стало відомо, у вересні 2019 року неповнолітня лучанка поблизу магазину «Кубик», що на вулиці Шевченка, влаштувала конфлікт з іншою неповнолітньою дівчиною. Під час суперечки вона штовхнула її, коли ж та впала, то завдала їй кілька ударів ногами в живіт, спину та ніс. Потім ще й вкусила її за щоку.

Коли ж постраждала змогла підвестись, то нападниця вдарила її палкою в плече. Після того, як дівчина втратила свідомість, обвинувачена ще вдарила її головою об металеву балку паркану.

Але на цьому кримінальні пригоди лучанки не завершились. І вже 13 квітня 2020 року близько другої години ночі поблизу зупинки «Луцькпластмас» на вулиці Рівненській вона напала на перехожу: вдарила її коліном у живіт, а коли та впала на коліна, вирвала у неї сумку. Потому ще завдала їй кілька ударів руками у спину та скроню.

А вже за два тижні у магазині «Єва» на проспекті Соборності поцупила гель-крем для брів «L'Oreal Paris Paradise».

Під час судового засідання обвинувачена визнала свою вину та додала, що усі завдані збитки відшкодувала.

За сукупністю злочинів суд призначив лучанці чотири роки позбавлення волі та оштрафував на 850 гривень. Але, врахувавши щире каяття та те, що неповнолітня має на утриманні малолітню дитину, замінив покарання на 2 роки іспитового строку.