Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне. Трасу мають відремонтувати на ділянці 104,8-109,8 кілометра, що на Волині.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 12 лютого, а аукціон розпочнеться 21 березня, - пише ІА «Волинські новини».

Очікувана вартість робіт становить 331,498 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, що міститься в тендерній документації, дорогу мають очистити від чагарнику та дрібнолісся, там повинні розібрати наявні споруди та дорожній одяг, улаштувати основний проїзд, здійснити укріплювальні роботи, облаштувати з’їзди, острівці безпеки, посадкові майданчики та автопавільйони, тротуари та пішохідні доріжки, встановити огородження та нові дорожні знаки, нанести дорожню розмітку і провести зовнішнє електроосвітлення.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання (два асфальтоукладальники, чотири дорожні котки, дві фрези, вісім автомобілів для перевезення асфальтобетону, два екскаватори, три крани, два бульдозери, два автогрейдери, два пересувні компресори, п’ять машин для перевезення матеріалів і самохідний бетонозмішувач), матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, досвіду виконання аналогічних робіт і фінансової спроможності.

Усі роботи мають закінчити до 31 грудня 2022 року.