На Волині ремонтують дорогу М-07 до ПП «Ягодин». Дорожники працюють на 2 ділянках «варшавської» траси між містом Ковель та ПП «Ягодин – Дорогуськ».

Пункт пропуску «Ягодин – Дорогуськ» на українсько-польському кордоні сьогодні є одним з найбільш завантажених. Ще нещодавно на цьому відрізку «варшавської» траси через блокаду Росією морських портів стояла багатокілометрова черга вантажівок. Про це повідомили в Укравтодорі.

Наразі хочуть облаштувати якісне дорожнє покриття на під’їздах до пункту пропуску і створити розвинену придорожню інфраструктуру.

На ділянці, протяжністю понад 30 км, зводять укріплене узбіччя справа, завширшки понад 2 метри. Дорожники влаштовують нижній шар зі щебенево-піщаної суміші, на який наносять 10-сантиметровий верхній шар з асфальтогрануляту. Рухаються в напрямку Ковеля.

Наявність широких укріплених узбіч дозволить прибрати з проїзної частини автомобілі, що очікують перетину кордону, і усунути перешкоди для руху інших автівок, що курсують цією ділянкою дороги.

Дорожня техніка працює і на під’їзді до ПП «Ягодин – Дорогуськ». На 2-кілометровому відрізку укладають новий шар асфальту. Напередодні провели фрезерування зношеного дорожнього покриття.