11 грудня на 44 році після важкої хвороби передчасно пішов з життя учасник бойових дій, начальник відділення обліку мобілізаційної роботи - заступник начальника Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП, люблячий батько, порядний сім'янин майор Сергій Рибін з села Піща.

Про це повідомляє Четвертий відділ Ковельського РТЦК та СП у Фейсбуці.

У військового залишилися батьки, дружина та троє дітей.

«Світлий, добрий спомин про Сергія Володимировича завжди житиме в серцях колег, друзів, усіх, хто його знав, любив та поважав.
Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!
У нашій пам’яті Сергій Володимирович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.
Особовий склад Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП глибоко сумує з приводу цієї непоправної втрати та висловлює щирі співчуття родин», - йдеться у дописі.

В останню путь проведуть військового 13 грудня. Похоронна процесія о 12:30 вирушить від його дому (с. Піща) до Церкви Казанської ікони Пресвятої Богородиці.