Минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж, під час яких врятували двох людей, тіло ще одного чоловіка виявили в охопленому вогнем будинку.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС області.

О 06:00 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у підвалі дев’ятиповерхівки на проспекті Відродження в Луцьку. О 06:04 на місце події прибули вогнеборці двох пожежно-рятувальних підрозділів Луцька – 1 та 25 ДПРЧ. З’ясувалося, що у підвальному приміщенні горить сміття й матрац. Під час розвідки пожежі рятувальники виявили у підвалі двох чоловіків 1980 та 1988 р. н. й вивели їх назовні. Горіння ліквідували о 06:15. За попередніми даними, пожежа трапилася через необережність з вогнем врятованих чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вночі згорів склад поблизу супермаркету. ФОТО

Уранці горів житловий будинок на вулиці Богдана Хмельницького у Ковелі. Повідомлення про пожежу надійшло на лінію «101» о 08:54. На місці події працювали рятувальники 4 ДПРЧ міста Ковеля. Під час гасіння пожежі вони виявили тіло 73-річного господаря. Горіння ліквідували о 09:25. За попередніми даними, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Увечері ковельські рятувальники знову виїхали за сигналом тривоги – горів дерев’яний гараж на вулиці Шевченка у Ковелі. За 14 хвилин вони приборкали горіння. Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Імовірно, з цієї ж причини трапилася пожежа в дерев’яній господарській будівлі у селі Хорлупи Луцького району. Силами рятувальників 1 ДПРЧ м. Луцька та працівників місцевої пожежної охорони смт Олика горіння ліквідоване.

О 21:37 рятувальники 6 ДПРЧ м. Ківерці та 3 ДПРЧ м. Рожища приборкали горіння в дерев’яному будинку-пустці у селі Звози Ківерцівської громади.