Дорожники Волині продовжують проводити снігоочисні робіти на автошляхах державного значення та їх оброблення протиожеледними матеріалами. На окремих ділянках ліквідовують наслідки попередньої негоди й готуються до нової, адже синоптики знову попереджають про погіршення погоди.

Про це йдеться на сторінці дорожників Волині.

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології 16-17 грудня на території нашого регіону очікуються значні опади - сніг, мокрий сніг та дощ.

Варто бути готовим до усього набору зимових метеорологічних явищ: ожеледь, налипання мокрого снігу, температурні «гойдалки», на дорогах ожеледиця.

«Закликаємо водіїв при плануванні поїздки зважати на погоду і відповідно підготуватись. Якщо є можливість - не сідайте за кермо доки не випогодиться. Якщо негода застане в дорозі, рекомендуємо водіям вантажних транспортних засобів перечекати її на спеціальних майданчиках, розташованих поблизу автошляхів, їх можна відшукати на мапі за цим посиланням», - йдеться в повідомленні.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Укравтодору за номером: +38 067 400 60 80.