Захищаючи українську землю від російських окупантів, загинув Ігор Кушнєр, який воював у складі 54-ї ОМБР імені гетьмана Івана Мазепи.

Про це повідомив його син, військовий медик з Луцька Олексій Кушнєр, який нині служить у 14 ОМБр імені князя Романа Великого.

«Війна цього чоловіка, що міцно тримає мене на руках, закінчилась. Він повертається додому.
У боях під Бахмутом загинув мій тато Ігор.
Допомогти фінансово його сім‘ї - . https://send.monobank.ua/jar/4J6oFapQbG. Вдома його чекали дружина та дочка», – йдеться в повідомленні.

Чоловік жив на Львівщині. «Під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута Донецької області загинув соснівчанин Кушнєр Ігор Володимирович 1964 року народження», – повідомила Червоноградська міська рада.

Як розповідав раніше Олексій Кушнєр, його тато родом з Білорусі:

«Батько – білорус. Я народився в Білорусі, 5 років там прожив. Мама – українка. Я прихильник думки про те, що українцем не народжуються, а стають. Мій батько також мобілізований, він воює у 54-й бригаді».

У 2014 році Олексій пішов добровольцем у батальйон «Азов», а його батька мобілізували. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення і син, і тато пішли до військкомату.

«Нещодавно я дізнався, що він тут, де і я, де горить-палає, де гинуть і де поранених дуже багато. Я був дуже радий і, можливо, в душі трохи здивований, що йому вдалося залишитися живим. Ми списалися і зустрілися…
Важливе – тут, зараз, те, за що ми разом боремося. Чотири-п’ять років ми не обіймалися так, як зараз», – розповідав у липні 2022 року військовий медик.

Редакція ГІТу висловлює щирі співчуття родині полеглого захисника. Вічна пам’ять і шана Герою!