У Луцьку відкрили другий заклад «Собака Лу» та організували чемпіонат поїдання хот-догів, гроші з якого власники кафе передадуть волонтерському штабу «Ангар».

Про цю подію повідомляє Волинська Служба Новин.

З нагоди відкриття нової «Собаки» у Луцьку провели перший чемпіонат із поїдання хот-догів, що для американців вже стало традицією.

Щоб стати учасником чемпіонату, потрібно було задонатити 200 гривень. Опісля 8 учасників обрали генератором випадкових чисел.

Натомість ті у свою чергу повинні були протягом 10 хвилин поїдати хот-доги, з’їдаючи якомога швидше та більше і виборюючи головний приз - півторарічний запас хот-догів. 

«Ми відкриваємо нову «Собаку» - хотілося зробити свято, але ми зараз не можемо так зробити, бо триває війна. Таким чином ми хотіли привернутися увагу до нашого волонтерського штабу «Ангар», який закінчує збір на авто. Хоч маленькими сумами допомогти», - розповідає маркетологиня «Собака Лу» Марина.

Чемпіоном став Андрій, що з‘їв 12 одиниць хот-догів, почавши їсти навіть 13-й. З восьми учасників визначили перших три місця, які отримали особливі подарунки: як-от замовлення їжі без черг чи безліміт на хот-доги на пів року. Всі інші учасники отримали презенти від «Забіяка і Забіяка».