У Держприкордонслужбі попередили про потенційні затримки на західному кордоні через можливі перебої зі світлом на тлі ракетної атаки рф.

Про це повідомляє УНН.

«Ситуація у пунктах пропуску з чергами на українсько-польському кордоні. Станом на 10:00 29 грудня пункти пропуску працюють в штатному режимі. У зв’язку з ранковими ракетними ударами ворога, можливі перебої електропостачання, що позначатимуться на роботі пунктів пропуску. Також можлива й нестабільна робота електронних систем контрольних служб через відключення електроенергії», – зазначили у ДПСУ.

У черзі на виїзд до Польщі в усіх пунктах пропуску очікують від 20 до 80 автівок, а на в‘їзд в Україну – 90 у «Шегинях» та 30 легковиків в «Угринові», вказали прикордонники.

Пасажирські автобуси, як зазначається, очікують на виїзд до сусідньої країни майже у всіх пунктах пропуску, черги сягають від 2 до 10 автобусів. На в’їзд в Україну у пунктах пропуску «Краківець» – 3, та у «Шегинях» – 10 автобусів.

Як ми писали, 29 грудня окупанти здійснили чергову масовану ракетну атаку на Україну. В ОП повідомили про понад 120 випущених ворожих ракет.