«Здобуваємо перемогу з посмішкою», - на таку тему у Сошичненській громаді, що на Волині, організували конкурс карикатур та шаржів.

Тож творчі місцеві жителі озброїлись фарбами, пензлями й олівцями і змалювали гостро, сатирично своє бачення російсько-української війни, - пише газета Полісся.

Роботи молодих та юних талантів відображали передусім майбутнє, яке чекає рашистів на нашій землі, нікчемність путіна та його пропаганди. І кожен з малюнків сошичненських карикатуристів — це наче влучний постріл по ворогові. Тому організатори вирішили, що передадуть їх для наших захисників на фронт для підняття бойового духу.

Авторам же кращих з них гуманітарний відділ Сошичненської сільської ради підготував грамоти та подарунки.

Відтак журі визначило, що з поміж майже двох десятків карикатур найбільш промовистими та якісно виконаними є роботи Оксани Крючкової із села Сошичне «А вам казали: «Не на … а В Україну!» та Дениса Сюха із села Качин «Куліш» (вони розділили перше місце), Назара Шуміка із Залісся «Згориш, враже, поки українська бабця смаже» (йому присудили друге місце), та двох дівчаток із Личин — Валерії Сахарчук «Буде тобі, враже, так, як ЗСУ скаже…» (3 місце) і Софії Фіц «Геть з України, москаль некрасивий! Анті-жук» (3 місце).