У ніч із 12 на 13 лютого невідомі порізали шини на трьох автомобілях на різних вулицях.

Про протиправні дії написала у фейсбуці Юлія Корнійчук.

«Уже не перший раз нам пробивають колеса біля будинку, де ми проживаємо. Сьогодні вночі ситуація знову повторилась. Усі 4 колеса були прорізані. Але пробили колеса не тільки нам, а і нашим друзям. Скажіть, будь ласка, що робити у такій ситцації? Хто може допомогти? До кого звертатися?» – пише жителька міста.

Вона публічно звернулася до нардепа Ігоря Гузя та Нововолинського міського голови Бориса Карпуса.

«Карпус Борис та Ігор Гузь, звертаємося до вас з проханням в вирішенні ситуації», – йдеться у дописі.

Ще одна з постраждалих Мар’яна Студняк обурюється ситуацією зі злочинністю в місті. У липні 2019 року їй розтрощили магазин, побили ролети, вікна та автомобіль.

«З року в рік в Нововолинську процвітає злочинність, з якою чомусь не справляється ні поліція, ні влада. Зі своєї кишені я плачу податки за магазин, в якому мені неодноразово б’ють вікна та руйнують двері. Ми їздимо на машинах, які нам не подарували, але мають право нищити. Ми живемо в квартирах, де до нас заходять несподівані гості і забирають те, що їм не належить. Хто за цим всім стоїть? Ніхто не знає, а, можливо, прикриває або не вигідно озвучувати.Всіх все влаштовує, правда, Карпус Борис?» – звертається власниця магазину до міського голови.

У коментарях Борис Карпус відповів, що питання бере на контроль.

«З приводу ситуації. 1. Пишіть заяву в поліцію. Це їх компетенція - повинні реагувати. 2. На найближчій зустрічі з обласним керівництвом нацполіції це питання буде підняте! 3. Мене особисто глибоко обурює ця ситуація, тому питання беру на контроль! Безпека в місті - це наша спільна мета!» – написав Карпус.