У ніч на неділю, 20 лютого, на вулиці Рівненській, що у Луцьку, під час патрулювання, поліцейські виявили автомобіль Mercedes-Benz, який рухався з порушенням ПДР.

Під час перевірки документів керманича, на Інформаційному порталі Національної поліції, поліцейські з’ясували, що останній раніше притягувався до відповідальності за зберігання наркотичних речовин, – інформує патрульна поліція Волині.

Тож, відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» патрульні застосували до 28-річного чоловіка превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої виявили поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Напередодні на вулиці Роговій також патрульні виявили 45-річну особу, в якої під час поверхневої перевірки була речовина, ззовні схожа на наркотичну.

А 18 лютого, патрульні отримали повідомлення про необхідність допомогти поліцейським, які працювали поблизу одного з закладів харчування, що на проспекті Соборності.

Там 23-річний чоловік порушував громадський порядок, лаявся у бік адміністратора закладу та поводив себе агресивно. У чоловіка під час поверхневої перевірки виявили пакетик із невідомою порошкоподібною білою речовиною, схожою на наркотичну.

Того ж дня під час патрулювання проспектом Волі, патрульні помітили особу з ознаками наркотичного сп’яніння. У 25-річного чоловіка під час поверхневої перевірки також виявили пакетик із речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

В усіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для з’ясування всіх обставин.