Про діяльність БФ «Волинь-2014» в ефірі ГІТ у спецпроєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» розповів виконавчий директор Благодійного фонду "Волинь-2014" Володимир Кривович.

Фонд існує з 2014 року і досі роботу не припиняв. Нині фондом мобілізовані великі ресурси у Волинській області, за її межами та за кордоном. Ті підприємства, які є донорами фонду, долучаються своїми силами, коштами, працівниками.

«Практично постійно на підприємствах наших фундаторів відбувається ремонт якоїсь техніки, відбувається перевезення гуманітарних і не тільки вантажів, відбувається постійна робота. Мені дуже приємно, що це дуже багатьох сконсолідувало… Зараз такого бізнесу, який розуміє серйозність моменту і те, що треба кинути всі зусилля, всі сили для того, щоб вирішити в кінці кінців цю ситуацію, стало дуже багато… Тобто всі дуже згуртовані», — сказав виконавчий директор Благодійного фонду.
«Мені приємно, що підключилася влада, а саме щодо обробки інформації по потребах. Вони фактично це забирають. У нас стоїть питання: де купити, де придбати ту чи іншу річ і не тільки: тобто продукти харчування, а також як логістично це доставити. Все інше фактично консолідує влада», — додав Володимир Кривович.

За його словами на даний момент часу під'єдналось дуже багато іноземних партнерів. Дуже прикро, що логістично поставки відбуваються з певними затримками: тому, що є океан, є підвищений попит на певні види продукції, а дехто спекулятивно навіть за кордоном піднімають ціни. Можливо те, що фонд обіцяв людям і сподівалися, що люди отримають ще 10 днів тому, ще в дорозі, на жаль. Найнеобхідніші речі Благодійний фонд намагається або виробляти тут на місці або забезпечувати, як-то кажуть, з машини в машину. Тобто ніщо не залишається на складах зараз.