В ефірі ГІТ у спецпроєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» начальник Управління Держпраці у Волинській області Олександр Козлюк розповів про діяльність управління.

«На сьогоднішній день заборгованість, звичайно, є, але ми не здійснюємо перевірок у зв’язку з різними постановами і Законом України «Про правовий режим воєнного стану», тому ми будемо чекати, коли буде окрема постанова щодо звернень суб’єктів господарювання, що ми маємо право робити певні перевірки. І вже на сьогоднішній день вже є прийнятий Закон України «Про трудові відносини в умовах воєнного стану». В цьому законі чітко прописані права як працівникам, так і безпосередньо працедавцям. Адже сьогодні під час військового стану деякі суб’єкти господарювання взагалі припинили будь-які види діяльності або припинили існування. Тому після відміни воєнного стану будемо ті всі речі перевіряти і дивитися по кожному суб’єкту господарювання», 

— повідомив Олександр Козлюк, даючи відповідь на запитання ведучого щодо перевірок із заборгованості із заробітної плати працедавцями Волині.