Сьогодні у Луцьку розпочинає свою роботу їдальня соціальна для переселенців. Їдальня працює на базі шкільної їдальні у четвертій гімназії (адреса: проспект Волі, 25). З 12 до 15 години гарячі обіди безкоштовно для переселенців, для вимушено переселених осіб.

Про це розповів мер міста Ігор Поліщук у своєму відеозверненні.

Для того, щоб отримати обід, необхідно піти в департамент соцполітики Луцької міської ради за адресою: проспект Волі, 4а і взяти відповідні документи, які будуть надавати вам право отримувати ці обіди. Телефон для довідок: 0332 281000.

«Прошу, будь ласка, звертайтеся. Станом на вчора вже більше 120 людей взяло ці документи, і сьогодні вони вже підуть, будуть харчуватися. Просимо вас, будь ласка, користуйтеся такою можливістю. Ми хочемо допомогти тим людям, які сьогодні знаходяться в скрутній ситуації і багато з яких, на превеликий жаль, залишилися без домівки, без коштів для існування, без одягу, без побутових речей якихось, без всього іншого. Хочемо допомогти усім, чим ми можемо», – сказав Поліщук.

Для всіх інших категорій з числа соціально незахищених верств населення з нашої громади, працює їдальня в нашому територіальному центрі соціального обслуговування на вулиці Данила Галицького.