Олицький селищний голова Олександр Прендецький в ефірі ГІТ у проєкті «Разом до перемоги! Волинь. Війна. День 30» спростував інформацію, яка прозвучала в сюжеті ТРК «Аверс» з назвою: «Не дозволили піаритися: У волинській ТГ владці «ставлять палки в колеса» волонтерам, які шиють безкоштовні броніки».

Сюжет вийшов в ефір 23 березня 2022 року за ініціативи місцевого жителя Олександра Васильчука.

«В даному сюжеті пан Олександр розповідає, що самотужки разом з односельчанами виготовляє бронежилети з автомобільних ресор. Однак з його слів та сюжету журналістів ТРК АВЕРС, Олицька селищна рада виступає, як орган який наживається на війні, знущається над людьми, які добровільно зголосилися до пошиття бронежилетів та вносить різні перепони на шляху у волонтерів», — йдеться у листі-реагування Олександра Прендецького на сюжет ТРЦ «Аверс» від 24.03.2022 р.

Олицький селищний голова заявив в ефірі ГІТ, що інформація є спотвореною, ганьбить честь, гідність та ділову репутацію посадових осіб.

«В нас селищна рада працює в режимі без вихідних і круглодобово. Працівники ради працюють, створено координаційний центр. Волонтери разом з нашими працівниками займаються пошиттям бронежилетів… Жодного відношення до пошиття бронежилетів я не маю. Жодного відношення до цієї людини, яка давала інтерв’ю — це Васильчук Олександр, я також не маю, з ним контактів не підтримував і ніяких домовленостей я також з ним не мав», — прокоментував цей сюжет Олександр Прендецький.