У неділю, 26 червня, по вулиці Конякіна у Луцьку, водій вантажівки, у стані сп’яніння, не дотримався безпечного інтервалу та здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався попереду в попутному напрямку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Внаслідок автопригоди 72-річного чоловіка із тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння ) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Крім того, того ж дня, близько 21 години, 15-річний хлопець, керуючи мотоциклом «Lifan», на виїзді із села Щитинь Камінь-Каширського району, не впорався із керуванням та з’їхав з ґрунтової дороги у кювет. Внаслідок автопригоди неповнолітній отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до реанімації.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.