Роман Романюк — директор Волинського обласного центру зайнятості, розповів в етері Громадського інтерактивного телебачення про ситуацію з працевлаштуванням на Волині.

Наразі у центрі зайнятості розміщено тисячу вакансій. Проте є категорія людей, що перебирає вакансіями, бо має якийсь певний резерв коштів, що дозволяє їй обрати кращу вакансію для себе, а є люди які в силу життєвих обставин обирають вакансії з мінімальною заробітною платою, — розповів Роман Романюк. 

Що нам треба робити? Нам треба працювати, нам треба підіймати економіку, розвивати її, нам треба наповнювати державний бюджет. Для того щоб в держави були кошти утримувати ЗСУ, поповнювати озброєння, платити заробітну плату військовослужбовцям. Нам, сьогодні, катастрофічно не вистачає наповнення державного бюджету. Ми розуміємо, що сьогодні економіка не настільки активна, адже велика частина України взагалі не працює, бо частина — окупована, частина — зруйнована. Тому ми маємо свій фронт. Наш фронт — це економіка, — додав Роман Романюк.