Підрозділи служби «101» області здійснили 7 виїздів для виконання аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Ввечері, у вівторок, 12 липня, внаслідок поривів вітру у місті Ковелі на вулицях Заводській та Незалежності вітер повалив два дерева, що впали на легкові автомобілі й зачепили розташовані поруч багатоквартирні будинки. Ще одне повалене вітром дерево на вулиці Брестській перекрило одну смугу руху на проїжджій частині. Рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля за допомогою бензопили розпиляли дерева й відтягнули їх з місць падіння, ліквідувавши наслідки надзвичайних подій.

Після опівночі, у середу, 13 липня, до Служби «101» надійшли повідомлення ще про два повалені вітром дерева на автодорогах біля міста Ківерці та поблизу села Деревині Іваничівської територіальної громади. Ліквідували наслідки надзвичайних подій рятувальники 6-ї ДПРЧ м. Ківерці та 18-ї ДПРЧ смт Іваничі. За допомогою бензопил вони розпиляли повалені дерева й звільнили проїжджі частини автодоріг.

Крім того, 12 липня о 14:23 рятувальники 5-ї ДПРЧ м. Нововолинська виїхали на допомогу мешканцю села Поромів Володимир-Волинського району – чоловік виявив у власному помешканні вужа. За допомогою палиці рятувальники вилучили плазуна із житлового будинку.

А рятувальники 20-о Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин провели роботи з порятунку собаки, що впав у колодязь у селі Хорохорин Луцького району. Врятували чотирилапого за допомогою висувної триколінної драбини та мотузки.