Одного з водіїв поліцейські зупинили за перевищення допустимої швидкості. Під час перевірки документів патрульні встановили, що чоловік не має чинного страхового полісу та виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

В подальшому водієві запропонували пройти тест на огляд алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Alkotest Drager. Результат – 0,86 проміле, що перевищує допустиму норму у 4 рази. На керманича склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та за ч. 1 ст. 126 (Відсутність обов’язкового страхування транспортних засобів) КУпАП.

Ще одного керманича зупинили на блокпості. Під час спілкування патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння і також запропонували пройти огляд за допомогою приладу Alkotest Drager. Результат – 1,94 проміле, що перевищує допустиму норму у 10 разів. На водія склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.