Колишній капітан київського «Динамо», а нині тренер луцької «Волині» Тарас Михалик постійно ганяє автівки для наших військових на передову.

Про це йдеться у відео SportArena.

У відео Михалик розповів, чому став волонтером ЗСУ, скільки автівок перегнав і хто з футболістів «Динамо» допомагає Тарасу.

Також у відео – чому Тарас Михалик грав у росії, як допомагав ЗСУ за московські гроші, чи дзвонив Сьомін після початку вторгнення, заруби з Тарасовим через футболку з путіним, бійка з масажистом «Локо» через Майдан, чому ховав книгу« Аеропорт», коли грав у москві.

«Вже було підписано довгостроковий контракт. Розірвати його було можна, але це була дуже велика сума, непосильна для мене. Поспілкувався з хлопцями з армії, вони кажуть: «Стоп, а що тобі заважає заробляти там гроші і тут допомагати?» Чим я міг, я їм допомагав. З тими, з ким я спілкувався, жодних проблем не було. Але багато хто про це не знали, тому були свої моменти…» – сказав Михалик в ефірі Sport Arena TV.

Нагадаємо, динамівець грав у московській команді з 2013 по 2019 роки.

Журналіст поспілкувався з військовими-друзями Тараса Михалика, яким ексгравець збірної України допомагає весь час і показав трохи військової атмосфери.

Як Михалик переконував волонтерів у Польщі зробити плити для бронежилетів за 1 день, як купляв британські каски прямо на паркінгу, і як врятував життя нашому військовому, дивіться у відео.

Також Михалик розповів, як Суркіс переконав Михалика перейти в «Динамо», як працював у юні роки будівельником у білоруському колгоспі і скільки тоді отримував.