Два військовослужбовці з Волині загинули на війні з російською армією — Владислав Ковальов та Максим Мартинов.

Під час виконання бойового завдання в населеному пункті Шестакове на Харківщині, загинув 22-річний житель Прилісного, що на Маневиччині, Владислав Ковальов.

Він, із 2020 року, разом із рідним братом проходив військову службу за контрактом у Збройних силах України. Мав сім’ю. Без батька лишилося двоє дітей. У Камінь-Каширському районі оголошено триденну жалобу. 

Про це йдеться на сторінці Прилісненська громада у фейсбуці.   

«Наш Герой віддав життя за Батьківщину, за вільну і незалежну Україну, наше з вами мирне небо. У загиблого воїна залишилися дружина та двоє маленьких дітей. Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними та близькими. Низький уклін нашому Воїну-Захиснику!», – йдеться у дописі. 

Луцька громада знову в жалобі. На Харківщині загинув 25-річний Максим Мартинов. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук в своєму телеграм-каналі.

Старший лейтенант 19 серпня 2022 року віддав життя, виконуючи бойове завдання, неподалік населеного пункту Шестакове, Чугуївського району. 

Лучанин Мартинов Максим Юрійович, 14.02.1997 року народження, навчався у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та у Львівській Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Після завершення навчання проходив військову службу у військовій частині.

Після завершення навчання проходив військову службу у військовій частині.

В нього залишилися дві доньки: старшій – п’ять років, а меншій – п’ять місяців. 

Колектив ГІТ висловлює співчуття родинам загиблих!