У суботу, 20 серпня, передчасно відійшов у вічність лікар-інфекціоніст приймально-діагностичного відділення Волинської обласної інфекційної лікарні, професіонал у медичній галузі, авторитетний спеціаліст із дитячих захворювань, добрий, чуйний, мудрий колега Володимир Ярославович Іваникович.

 Про це повідомили у фейсбуці колеги покійного із медичного закладу.

Володимир Іваникович у 1983-1985 роках проходив військову службу. Учасник бойових дій в Афганістані, має урядові нагороди.

 Лікар від Бога, медичну освіту здобував у Львівському державному медичному університеті, професійну діяльність почав на посаді медбрата 2-го дитячого відділення інфекційної клінічної лікарні м. Львова. Лікарську майстерність набував на інтернатурі з інфекційних хвороб у Волинській обласній лікарні.

Працював на посадах лікаря невідкладної допомоги в дитячій поліклініці м. Луцька, лікаря-інфекціоніста в інфекційній лікарні м. Норильськ, лікаря-педіатра приймального відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, лікаря-інфекціоніста дитячого інфекційного відділення №3 Волинської обласної інфекційної лікарні, приймально-діагностичного відділення КП «Волинська обласна інфекційна лікарня».

 Мав високий рівень знань та лікарського мислення. Володів і втілював на практиці нові методи лікування.

«Адміністрація та колектив комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня» Волинської обласної ради глибоко сумує з приводу смерті Володимира Ярославовича та поділяє горе і біль втрати з рідними. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях. Смерть, як каже давня мудрість, надає життю головного – змісту. Перш за все для тих, хто лишається жити...» – йдеться у дописі колег.