Благодійна організація «Благодійний фонд «Українські Вовки» 7 серпня організувала в Луцьку в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки благодійний захід «Квітка-душа» — відлуння світла».

Він проводився з метою вшанування пам'яті дітей, що загинули внаслідок повномасштабного вторгнення, а це — 361 дитина; а також підтримка дітей, що стали жертвами війни: допомога в реабілітації, збір коштів для найважливіших потреб.

Автором ідеї є Вікторія Пастерук. «Українські Вовки» зацікавилися темою і вирішили допомогти їй в цій організації. Також до організації заходу долучилося Волинське Братство Володимира Великого, ГО «ПЯТЕРНЯ», Галерея мистецтв Волинської організації національної спілки художників України.

Найголовнішою подією заходу було вшанування усіх дітей, які загинули під час війни, через опускання водяних лілій на воду.

В програмі була велика кількість майстер-класів: з розпису іграшок із дерева, гончарства, виготовлення ляльок-мотанок, іграшок із глини, травомотанок, патріотичних пташок, українських листівок. Дорослі та маленькі відвідувачі мали змогу взяти участь в ярмарку handmade творчості та українських проектів, сфотографуватися у трьох тематичних фотозонах зі справжніми кроликами, написати листи для захисників.

Музичним супроводом була жива музика у виконанні учасників вокального ансамблю «Жайворонки» під керівництвом Тетяни Ціхоцької.

Зібрані під час заходу кошти будуть передані дітям, що постраждали через війну.

Для довідки, БО «Благодійний фонд «Українські Вовки» — це осередок підтримки українців, що потребують допомогу через наслідки війни.