Резонансна ДТП із летальним наслідком сталася 5 серпня у селі Грудки Камінь-Каширського району Волині. Мотоцикліст, який врізався в легковик, помер від травм у лікарні. Поліція стверджує, що слідчо-оперативна група прибула на виклик за 10 хвилин. Водій легковика не працював у системі МВС. Слідчі з’ясовують обставини аварії.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП України у Волинській області. 

У п’ятницю, 5 серпня, у селі Грудки Камінь-Каширського району, зіткнулися мотоцикл Lifan та автомобіль Renault. Попередньо, 49-річний водій легковика повертав ліворуч, а 19-річний мотоцикліст, водночас, намагався обігнати транспортний засіб. Внаслідок зіткнення – водій двоколісного серйозно травмувався, його доставили до лікарні, де за день він помер.

«Слідчо-оперативна група поліції прибула на місце автопригоди менш, ніж за 10 хвилин. Належним чином був здійснений огляд місця події, опитані свідки, зібрані речові докази. Водія автомобіля поліцейські одразу освідували: той був тверезим. Зазначимо, що він не колишній працівник системи МВС, як про це повідомляли у деяких соцмережах», – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі за фактом ДТП триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз для встановлення технічного стану транспортних засобів, швидкості руху тощо.

Слідчі з’ясовують обставини аварії.