Недарма в народі кажуть, що «добре братство краще багатства». Цю істину невпинно доводять жителі Раковоліського старостинського округу. Втім цього разу наблизити перемогу над російським агресором допомагали активістам і камінь-каширці.

Так, усього за три дні задля втілення корисної справи люди залучили ресурси, яких вистачило на придбання тепловізора, далекоміра та іншого спорядження, необхідного на фронті, - пише газета «Полісся».

За словами раковоліської старости Інни Півень, 30 серпня на сторінці у фейсбуці вона оголосила збір коштів для покупки військового спорядження для бригади, у складі якої нині боронить нашу землю на передових позиціях фронту їхній земляк, односельчанин Олег Узіюк. Вкотре громада миттєво підтримала ініціативу збору коштів. Тож грошові перекази спрямовували на карту дружини воїна, а також певні суми небайдужі приносили до сільської ради. Загалом вдалося зібрати 29 тисяч 563 гривні.

А ось іще один приклад, що засвідчує небайдужість, жертовність заради перемоги. Інна Півень розповіла про вчинок доброчинця із Камінь-Каширської громади, який за власні кошти (дві тисячі євро) сам зголосився замовити тепловізор для воїнів, якого вже отримали та передали воїнам на фронт.

“Цей чоловік — підприємець. Він забажав залишитись невідомим для широкого загалу. Тож за зібрану волонтерами суму придбали, крім того, генератор та інше обладнання для роти воїна-земляка.

Тим часом Олег Узіюк вже встиг прозвітувати раківлісцям на що саме були витрачені кошти”, — зауважила Інна Юріївна.

Воїни, які отримали щедрі подарунки, та староста округу висловлюють доброчинцям щиру подяку за оперативну роботу і згуртованість.

Олег Узіюк від імені побратимів дякує усім за підтримку і турботу, які ще на крок наблизили нашу велику ПЕРЕМОГУ над російськими загарбниками.