Громадське Інтерактивне Телебачення з глибоком сумом сповіщає, що на сороковому році життя раптово перестало битися серце талановитого журналіста, телеведучого, автора численних програм, журналістських розслідувань, публікацій, доброї і щирої людини, нашого колеги Вадима Реміська.

Вадим Ремісько народився 7 червня 1983 року. Закінчив ЗОШ №4 міста Ківерці Волинської області, Рівненський державний гуманітарний університет.

За спеціальністю політолог, Вадим усе своє життя присвятив журналістиці. Розпочинав у Волинській обласній державній телерадіокомпанії репортером, працював в інтернет-виданнях «Волинські новини», «Під прицілом», у низці столичних ЗМІ, у продакшн-студіях «Правда ТУТ», «Народний контроль Волинь», «Конкурент ТV», Центрі журналістських розслідувань «Сила правди».

Із 7 березня 2020 року Вадим Ремісько приєднався до колективу Громадського Інтерактивного Телебачення. Його заслуга у становленні нашого ЗМІ неоціненна. Вадим сповна реалізував тут увесь набутий журналістський досвід, глибокі знання історії, політології, інших сфер суспільного життя.

Він був новатором і філософом, репортером і вдумливим аналітиком. Першим на Волині почав стрімити з місця подій, сам писав сценарії, знімав, монтував авторські передачі, проводив журналістські розслідування. Мав чимало ідей, які, на жаль, вже не судилося втілити в життя.

Вадим Ремісько з перших днів повномасштабної війни росії проти України не міг бути осторонь подій, які відбуваються в країні. Став одним із співавторів спецпроєкту ГІТу «Волинь на варті. Разом до перемоги!», який уже пів року щоденно в етері. Вів програми, знімав і монтував репортажі, запрошував гостей, вселяв у глядачів і радіослухачів упевненість у перемозі України.

Сміливий і безкомпромісний журналіст, Вадим був незручним для чиновників, бо міг прямо в очі вказати їм на їхні хиби чи зловживання в роботі, ніколи не лукавив з глядачами, за що його щиро любили.

Доброзичливий, чуйний, товариський, завжди привітний, з добрим гумором – таким ми запам'ятаємо Вадима назавжди.

Спочивай з Богом, Вадиме, нам дуже тебе не вистачатиме!

Висловлюємо щирі співчуття нашому репортерові Денису Реміську, який сьогодні проходить службу в лавах ЗСУ, у зв'язку зі смертю брата, всім рідним і близьким покійного.

Колектив Громадського Інтерактивного Телебачення