Вчора, 28 квітня, біля собору Святої трійці у центрі Луцька відбувся благодійний ярмарок.

Пласт на Волині, волонтери «Луцького Центру Здоров‘я» спільно із Департаментом молоді та спорту Луцької міської ради організували цей захід для збору коштів та придбання дрона і тепловізора для 21 ОМБр.

На ярмарку люди могли придбати тематичні сувеніри, вербу, солодощі, —  передає репортерка ГІТу Альона Бєлова.

Окрім цього батьки з дітьми мали можливість пройти майстер-клас із розпису великодніх писанок та виготовлення антистресу.

«Ми намагались зробити так, щоб люди не тільки купували, а й мали змогу зупинитись, особливо ті, хто гуляє з дітками та зайняти їх цікавим процесом», — розповіла співорганізаторка Зарина Дацик.

Також активну участь в ярмарку взяли Патрульна поліція Волинської області, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Луцький міський молодіжний центр, Волонтерський хаб «Вільні Волині», Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», Луцьк Бібліо.

Діти могли посидіти у машині патрульної поліції, приміряти шолом і плитоноску, розпитати поліцейських про їх роботу та сфотографуватись.

В рамках події благодійний фонд «Робимо добро дітям» презентував виставку дитячих робіт приурочених до Великодня.

Як розповіла представниця Фонду Анна Нетепчук, тут були виставлені малюнки дітей, які надіслали учасники з Черкаської області.

«Наш благодійний фонд проводить зараз конкурс на тему "Великодній настрій". Кожній дитині, яка приносить нам малюнок, ми проводимо лотерейку і даруємо у подарунок те, що випадає», — каже пані Анна.

Долучитись до конкурсу дитячих малюнків на тему: «Великодній настрій», організованого БФ «Робимо добро дітям», можна до 10 травня 2024 року.

Підписані малюнки приймають за адресою м. Луцьк вул. Лесі Українки, 53 (3 поверх)

Детальніше за телефоном +380 68 222 37 65

Усі кошти, зібрані на ярмарку, буде спрямовано на потреби ЗСУ.