Департамент муніципальної варти Луцької міської ради наділений повноваженнями з видачі ордерів на земляні роботи та контролю за відновленням порушеного благоустрою після закінчення терміну їх дії. При виявленні неналежного відновлення, інспектори департаменту видають приписи відповідальним особам з вимогою відновити благоустрій після земляних робіт у встановлені терміни.

Цього разу такими вимогами було знехтувано власником житлового будинку № 14 по вулиці Караїмській, яка після завершення робіт не відновила асфальтне покриття на проїзній частині дороги, - пишуть луцькі муніципали на сторінці у facebook.

Тому, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста проведено профілактичну бесіду щодо належного огородження місця робіт та видано припис згідно п.п. 10.4.5 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою усунути недоліки у встановлений термін.

У разі невиконання вимог припису на відповідальну особу буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.