Вихованки гуртка «Флористика і дизайн» Палацу учнівської молоді Луцької міської ради разом зі своєю наставницею Жанною Лінник здобули перемогу у всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Про це повідомили на сайті установи.

Дарина Прокопюк стала переможницею в кількох конкурсах. Вона отримала диплом ІІ ступеня всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мій домашній улюбленець». Конкурс відбувся дистанційно 14 грудня.


Друга перемога Дарини – це диплом І ступеня V міжнародного багатожанрового дитячого онлайн-фестивалю «Моя зимова казка», який відбувся 30 грудня в Краматорську. Дівчинка отримала переконливу перемогу в номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво», 7 віковій категорії.


Керівниця гуртка Жанна Лінник тепло відгукнулася про обдаровану вихованку, відзначила її працьовитість і вмотивованість: “З Даринкою ми займаємось дистанційно. 1-2 рази на місяць вона приходить для уточнення деталей і корекції. Вона навчається в 11 класі і не може відвідувати заняття систематично. Отож. і конкурсні роботи готує майже самостійно”. 

Ще одна талановита майстриня гуртка – Аполлінарія Шаула, на особистому рахунку якої ціла низка перемог у престижних конкурсах і фестивалях. У перші дні 2023 року вона дізналася, що журі міжнародного українсько-канадського конкурсу мистецтв “Шлях” в Києві й Отаві відзначило її композицію найвищою оцінкою – І премією в номінації “декоративно-прикладне мистецтво”. 

“Дівчинка дуже здібна, має багату фантазію, тонко відчуває матеріал і вміло його використовує. Вона активно бере участь в конкурсах – має спражній характер переможниці”, – розповідає про вихованку пані Жанна.