У найближчі дні на Волині не буде сонячно: синоптики прогнозують дощ і мокрий сніг. А водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах та налипання мокрого снігу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Світлана Гончаренко.

У п’ятницю, 20 січня, буде хмарно. Вночі невеликий дощ із мокрим снігом. Удень помірний дощ із мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Удень місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. Вітер переважатиме північного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура в області протягом доби становитиме від 1° морозу до 4° тепла. В Луцьку – 0-2° тепла.

21 січня також буде хмарно. Помірний дощ і мокрий сніг, уночі місцями значний дощ і мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. Вітер північно-східний (5-10 метрів за секунду). Температура протягом доби – від 2° морозу до 3° тепла.

22 січня прогнозують хмарну погоду. Вночі без істотних опадів. Удень місцями невеликий дощ із мокрим снігом. Вітер переважатиме східного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 0-5° морозу, а вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

У понеділок, 23 січня, буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний (5-10 метрів за секунду). Температура протягом доби – від 2° морозу до 3° тепла.

24 січня теж буде хмарно з проясненнями. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме східного напрямку (5-10 метрів за секунду). Уночі температура становитиме 0-5° морозу, натомість удень – від 2° морозу до 3° тепла.