У селі Борисковичі Луцького району на аукціоні продали будинок ветлікарні, цегляний хлів та гараж. Усю нерухомість купили за дев’ять тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.sale, - пише ІА Волинські новини.

Торги наприкінці листопада 2022 року оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Це був аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій.

Стартова ціна продажу групи інвентарних об’єктів (ветлікарні, хліва та гаража) у Борисковичах становила 31 тисячу гривень.

Як вказано, будинок ветлікарні загальною площею 83,9 кв. м забезпечений енергопостачанням і пічним опаленням. Фундамент цегляний, стіни, перегородки, перекриття, вікна та двері дерев’яні, покрівля – шифер. Приміщення 1930 року побудови перебуває в задовільному стані.

Площа хліва – 28,8 кв. м. Він побудований у 1958 році. Фундамент бетонний, стіни цегляні, перекриття, двері дерев’яні, покрівлі – шифер. Споруда – в задовільному стані.

Гараж площею 64 кв. м збудовано 1988 року. Фундамент бетонний, стіни цегляні, вікна, двері, ворота дерев’яні, покрівля – шифер. Гараж також перебуває в задовільному стані.

Переможцем торгів стало ТзОВ «Проперті Інвест Компані» з ціновою пропозицією у 9310 гривень.

Договір купівлі-продажу вже укладено.