Час відключення/увімкнення згідно графіку на 31.01.2023 може відрізнятись у межах 30-40 хвилин від заявленого у зв'язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається.

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту Волині на 31.01.2023 є критично низькою та становить лише 49% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області, тому «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні.

У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

«В українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об'єктів магістральних мереж по території України. НЕК «Укренерго» доводить «Волиньобленерго» ліміт споживання електричної енергії на область, перевищення якого не допускається. ПрАТ «Волиньобленерго» у відповідності до доведених величин споживання розроблено графіки погодинного відключення по районам обслуговування філій Товариства. Ситуація динамічна - можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему. Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у графіку на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго», - йдеться у дописі

Дізнавайтесь причину, час початку та завершення перерви в електропостачанні за вашою адресою в режимі реального часу у розділі «Чому немає електропостачання?»

Із графіками можна ознайомитися натиснувши на відповідний район/філію ⤵