У Ковелі нетверезий керманич на «фольксвагені» не впорався з керуванням і врізався у дорожнє огородження.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У понеділок, 9 жовтня, близько 22:00 патрульні отримали повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Незалежності, Володимирської та Сагайдачного у Ковелі.

«Прибувши на місце, інспектори встановили, що водій Volkswagen не був уважним, не слідкував за дорожньою обстановкою та її зміною, не вибрав безпечної швидкості руху і не впорався з керуванням. Саме через ці причини він і здійснив наїзд на дорожнє огородження», – йдеться у дописі.

Внаслідок зіткнення автомобіль зазнав механічних пошкоджень, а на дорогу почали витікати паливно-мастильні матеріали. Тож, для ліквідації наслідків автопригоди на місце поліцейські викликали рятувальників.

Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, але проходити освідування у встановленому законом порядку він відмовився. Крім того, з’ясувалося, що чоловік не мав права керування цим транспортним засобом.

На порушника склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адмінматеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями.